Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Deurwaarder in Veenendaal gezocht?

Betaalt een klant niet en wilt u nu de zaak overdragen aan een deurwaarder in Veenendaal? Een verstandige beslissing: u kunt immers niet voor eeuwig wachten op de betaling. Bovendien kunnen niet-betalende klanten ervoor zorgen dat u uw onderneming niet meer draaiende kunt houden. Zo kan de cashflow van uw bedrijf in gevaar komen. Dat kan leiden tot het moment dat u de eigen rekeningen niet meer kan betalen. Daarbovenop is het gewoonweg zeer frustrerend als klanten niet op tijd betalen.

Monden uw eigen pogingen om de klant tot betaling te manen op niks uit? Dan wordt het tijd om een gerechtsdeurwaarder uit Veenendaal in te schakelen. Wij van full-service incassobureau en deurwaarder Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening zijn landelijk actief en dus ook in Veenendaal. Onze deurwaarders verhogen de druk op wanbetalers, waardoor ze vaak alsnog overstag gaan en de openstaande facturen zullen betalen.

 

Contact opnemen

Vergroot de kans op een succesvol incasso met een deurwaarder in Veenendaal

 • Wij hanteren korte lijnen en snel, persoonlijk contact;
 • Altijd een vast contactpersoon tijdens de incassoprocedure;
 • Alle incasso en deurwaarder diensten onder één dak;
 • Rechtstreeks contact met de gerechtsdeurwaarder in Veenendaal;
 • Incassospecialist met veel ervaring (sinds 1990);
 • Divers team van specialisten met veel kennis en ervaring;
 • Werkzaam in Veenendaal, maar ook in de rest van Nederland;
 • Incasso van zowel kleine als grote vorderingen;
 • De extra kosten worden door uw debiteur betaald!

Geïnteresseerd in de dienstverlening van Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening? Kom dan met het incassobureau in contact. Wij zullen de incasso van uw vordering oppakken en snel succes behalen. Neem bij vragen telefonisch contact op via 085 079 29 29.

 

Contact opnemen

Hoe werkt een gerechtsdeurwaarder in Veenendaal?

Wanneer u ons incassobureau inschakelt, komen we meteen in actie. Vanaf het eerste moment dat u de vordering aan ons heeft overgedragen wordt uw debiteur flink onder druk gezet. Wij benaderen uw klant op diverse manieren: onze aanmaningen worden per post en per e-mail verzonden, en we nemen telefonisch contact op. Daarnaast kan de deurwaarder uw debiteur persoonlijk opzoeken in Veenendaal. Dit huisbezoek is vaak het laatste duwtje dat de klant nodig heeft om tot betaling over te gaan.

Bij de betaling moet de debiteur ook direct onze bijbehorende kosten betalen. Zodra de incasso voltooid is, sluiten we de zaak en kunnen we u zo snel mogelijk uitbetalen.

Incassobureau in Amersfoort

Een menselijk incassotraject

Een gerechtsdeurwaarder op uw klant in Veenendaal afsturen kan negatieve gevolgen hebben voor de werkrelatie. Wij proberen dat te vermijden door klanten altijd op een vriendelijke en menselijke toon te benaderen. De deurwaarder in Veenendaal luistert naar de reden van het niet-betalen. Er komt namelijk vaak geen slechte wil bij kijken. In sommige gevallen is het maken van betaalafspraken daarom wenselijk.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Hulp bij een gerechtelijke procedure

Mocht de incasso procedure nou op niets uitlopen, kunt u een gerechtelijke procedure starten. Zodra het vonnis is verkregen en u in het gelijk bent gesteld, kunt u de betaling afdwingen door middel van diverse executiemaatregelen. Wij hebben juridische experts in dienst die u daarbij kunnen adviseren en bijstaan.

Neem gelijk contact op met uw deurwaarder in Veenendaal

Ga de samenwerking aan met een deurwaarder in Veenendaal van Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat het geld waar u recht op heeft snel op uw rekening wordt gestort. U kunt contact met ons incassobureau opnemen op de volgende manieren: bel naar 085 079 29 29, stuur een e-mail naar info@wvm-deurwaarders.nl of vul hiernaast het contactformulier in. Op onze website vindt u het formulier voor een online incasso formulier, hiermee kunt u de vordering direct aan ons overdragen.

Als gerechtsdeurwaarder zijn we naast Veenendaal ook werkzaam in Zeist, Amersfoort en Utrecht.

 

Contact opnemen

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.