Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Deurwaarder in Harderwijk (Gelderland)

Heeft u te maken met klanten die uw facturen niet op tijd betaald hebben? Als deurwaarder in Harderwijk zorgt Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening voor een snel incasso van uw vordering. Door een incassospecialist in te schakelen krijgt u alsnog op korte termijn de betaling waar u recht op heeft.

Klanten die niet, of veel te laat betalen, kunnen erg frustrerend zijn. U blijft in onzekerheid of u uw geld wel ontvangt en bent daarnaast tijd kwijt om de debiteur steeds aan te manen. Met een incassobureau aan uw zijde verhoogt u de druk op uw klant in Harderwijk. Dat zorgt voor een grotere kans op succes.

Contact opnemen

 Gerechtelijke deurwaarder en incassobureau in Harderwijk

Wij bieden u in Harderwijk een incassobureau en gerechtelijke deurwaarder in één aan, maar daarnaast profiteert u bij ons van nog veel meer:

 • Wij hanteren korte lijnen en snel, persoonlijk contact;
 • Altijd een vast contactpersoon tijdens de incassoprocedure;
 • Alle incasso en gerechtsdeurwaarder diensten onder één dak;
 • Rechtstreeks contact met de deurwaarder in Harderwijk;
 • Incassospecialist met veel ervaring (sinds 1990);
 • Divers team van specialisten met veel kennis en ervaring;
 • Werkzaam in Harderwijk, maar ook in de rest van Nederland;
 • Incasso van zowel kleine als grote vorderingen in Harderwijk;
 • De extra kosten worden door uw debiteur betaald!

 

Contact opnemen

Hoe werkt een incasso procedure bij WVM?

Wanneer u heeft besloten om over te gaan op het inschakelen van ons incassobureau in Harderwijk en daarom de incasso heeft overgedragen, gaan we direct voor u aan het werk. Uw debiteur ontvangt mails, telefoontjes en aanschrijvingen. Ook kan de gerechtsdeurwaarder uw debiteur op locatie in Harderwijk opzoeken tijdens een huisbezoek. Gedurende de hele procedure zitten onze incassospecialisten erbovenop, zodat de druk op uw debiteur hoog blijft.

 

Betrouwbare deurwaarder in Amersfoort

Incasso in Harderwijk met een aanpak op maat

Omdat iedere debiteur en incasso zaak in Harderwijk om een eigen aanpak vraagt leveren wij altijd maatwerk. Goed debiteurenbeheer vraagt om kennis van de omstandigheden en wij zorgen daarom dat we daar op de hoogte van zijn. Hierdoor kunnen we met omstandigheden die in specifieke situaties een rol spelen rekening houden. Waar mogelijk maken we afspraken met de debiteur en treffen we betalingsregelingen. Vaak kan een goede relatie met de debiteur hierdoor behouden worden.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Overgaan tot een gerechtelijke procedure

Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat de debiteur voet bij stuk houdt en niet bezwijkt onder de extra druk. In dat geval kunt u ervoor kiezen van de buitengerechtelijke incasso een gerechtelijke procedure te maken. Er wordt dan een procedure voor de rechter gestart en uw debiteur ontvangt een dagvaarding.

Als het vonnis eenmaal verkregen is kunnen onze executie specialisten extra zware maatregelen inzetten om uw geld alsnog te incasseren. Ons incassobureau in Harderwijk werkt met een team van juridische talenten die ervoor zorgen dat u sterk staat.

executie van vonnissen
Incasso

Gerechtsdeurwaarder in Harderwijk en in de rest van Gelderland

Als deurwaarder bieden we onze werkzaamheden niet alleen aan in Harderwijk. Ook in andere plaatsen in de provincie Gelderland kunnen wij vorderingen innen voor bedrijven, bijvoorbeeld in Lochem, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Wageningen, Groenlo en Doetinchem. Omdat ons incassobureau gevestigd is in Zutphen, centrale ligging in Nederland, nemen we ook zaken aan in de plaatsen Veenendaal, Amersfoort en Deventer.

Direct een deurwaarder in Harderwijk inschakelen

Sla direct uw slag en schakel ons incassobureau in Harderwijk in. Wij incasseren uw niet-betaalde factuur en zorgen ervoor dat u alsnog uw vordering betaald krijgt. Bel ons voor meer informatie via  085 079 29 29, stuur ons uw vordering per  e-mail toe of draag uw incasso online over.

Contact opnemen

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.