Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Incassobureau in Zwolle

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar incassobureau in Zwolle? Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarders wilt u graag van dienst zijn bij het innen van uw geld. Als deurwaarder in Zwolle zorgen we ervoor dat u gewoon het geld ontvangt waar u recht op heeft.

Heeft u dus te maken met niet-betalende debiteuren en kunt u wel wat professionele hulp gebruiken bij het innen van uw geld? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak met ons en we gaan samen kijken hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

Contact opnemen

 Professioneel incassobureau en gerechtsdeurwaarder in Zwolle

Wij bieden u in Zwolle een incassobureau en gerechtelijke deurwaarder in één aan, maar daarnaast profiteert u bij ons van nog veel meer:

 • Wij hanteren korte lijnen en snel, persoonlijk contact;
 • Altijd een vast contactpersoon tijdens de incassoprocedure;
 • Alle incasso en gerechtsdeurwaarder diensten onder één dak;
 • Rechtstreeks contact met de deurwaarder in Zwolle;
 • Incassospecialist met veel ervaring (sinds 1990);
 • Divers team van specialisten met veel kennis en ervaring;
 • Werkzaam in Zwolle, maar ook in de rest van Nederland;
 • Incasso van zowel kleine als grote vorderingen in Zwolle;
 • De extra kosten worden door uw debiteur betaald!

 

Contact opnemen

De debiteur die niet betaalt

Het aantal wanbetalers groeit helaas fors in Nederland. Ieder zal daar zijn eigen redenen voor hebben, maar voor u als ondernemer is het alles behalve prettig om te moeten wachten op uw geld of om zelfs helemaal niks te ontvangen. U hoeft het hier niet bij te laten zitten en helemaal niet te accepteren. Uw incasso in Zwolle dient gewoon betaald te worden door uw debiteur. Door een incassobureau in te schakelen zal dit ook gebeuren: de incasso wordt door de deurwaarder uitgevoerd en volbracht.

 

Hoe we u helpen als deurwaarder in Zwolle

Vraagt u zich af hoe wij te werk gaan bij het innen van uw openstaande vorderingen? Dat leggen we u graag uit. Onze gemotiveerde krachten zijn professionals die veel kennis en inmiddels al jarenlange ervaring hebben. Als u ons inschakelt als uw incassobureau in Zwolle of gerechtsdeurwaarder in Zwolle of omgeving, dan beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek. U brengt ons op de hoogte van de huidige situatie en de deurwaarder of deurwaarders die voor u in Zwolle aan de slag gaan, krijgen inzicht in de achtergrond en de redenen van uw debiteur om nu niet te betalen. Met deze informatie nemen wij contact op met uw debiteur(en) en gaan we het gesprek aan.

We gaan altijd op professionele wijze in gesprek met uw debiteuren. Wij vinden daarbij dat agressie absoluut niet nodig is. Daarom doen wij er ook alles aan om agressie en geweld te voorkomen. Wilt u meer weten over onze omgang met agressie (naar ons toe)? Daarover vindt u meer in ons agressie protocol.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Debiteurenbeheer uitbesteden

Het is ons doel om u als ondernemer werk uit handen te nemen en uw frustraties rondom openstaande vorderingen weg te nemen. Door een incassobureau in Zwolle in te schakelen, bespaart u zelf tijd en moeite. Debiteurenbeheer wordt steeds belangrijk en men vergeet nog weleens dat het ook veel tijd in beslag kan nemen. Wij zijn er om dit werk professioneel voor u op te vangen, zodat u zich kunt richten op uw kerntaken. Door het debiteurenbeheer bij een derde partij neer te leggen en dankzij onze aanpak, kunt u de goede band met uw debiteuren behouden én uw incasso in Zwolle netjes ontvangen. Dat is altijd ons streven!

Ernst Wiggers en Tom Pothof

De diensten van deze gerechtsdeurwaarder in Zwolle

Van het incidenteel innen van een factuur tot aan advies over goed debiteurenbeheer en van pre-incasso tot en met het compleet outsourcen van uw debiteurenadministratie: Incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening is het adres voor al uw incasso zaken Zwolle. Ook voor juridisch adviesprocederen en de executie van vonnissen kunt u een beroep doen op ons incassobureau vlakbij Zwolle.

De ene debiteur is de andere niet, dus gaan wij altijd uit van maatwerk. Wilt u naast een debiteur in Zwolle via ons inschakelen meer hulp op financieel gebied? Wij kunnen u ook verder helpen met:

 • Constateringen
 • Laatste sommatie
 • Huurzaken en advies bij huurcontracten
 • Rechtsbijstand voor kantonprocedures
 • Inning van openstaande posten (zowel voor kleine als bulk)

Deurwaarders en incassokantoor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening neemt u graag als geen ander deze zorg uit handen. Wij hebben zo een eigen gerechtsdeurwaarder in Zwolle voor u klaarstaan die de openstaande bedragen voor u int.

Incasso in Zwolle vorderen en in de rest van het land

Het kantoor van Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening is gevestigd in de stad Zutphen. In 1990 werd het incasso- & gerechtsdeurwaardersbureau opgericht en sindsdien is het snel gegroeid. Dat betekent dat er hedendaags ontzettend veel kennis en kunde in huis is op het gebied van incassozaken en de problematiek die hier in veel gevallen bij komt kijken. Onze professionals staan bekend om hun tactvolheid, vermogen snel te handelen, vakbekwaamheid en daadkrachtige aanpak. We zijn daarnaast zeer flexibel inzetbaar en werken door heel Nederland.

Zo hebben we al ondernemers uit de brand geholpen in Deventer, Apeldoorn, Amersfoort en Doetinchem. Als incassobureau zijn we verder actief in meerdere plaatsen in de provincies Gelderland en Utrecht, zoals Veenendaal, Groenlo, Harderwijk, Arnhem en Wageningen.

Schakel professionele hulp in

Wilt u snel juridische hulp van een deurwaarder in Zwolle of omgeving? Dan kunt u direct contact met ons opnemen en wij staan snel voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 0575 – 514 665 of een mail sturen naar info@wvm-deurwaarders.nl. Zeg vaarwel tegen het tijdrovende debiteurenbeheer inclusief alle frustraties en besteed die taak uit aan ons: professionals op het gebied van juridische- en incassozaken.

Contact opnemen

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.