Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Uw incassobureau vlakbij Zwolle

Bent u op zoek naar een professioneel een betrouwbaar incassobureau? Dan bent u bij ons incassobureau in de buurt van Zwolle aan het juiste adres! Deurwaarders en incassokantoor Wiggers van Meggelen wilt u graag van dienst zijn bij het innen van uw geld.

Van het incidenteel innen van een factuur tot aan advies over goed debiteurenbeheer en van pre-incasso tot en met het compleet outsourcen van uw debiteurenadministratie: Incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor Wiggers van Meggelen is het adres voor al uw incassozaken. Ook voor juridisch adviesprocederen en de executie van vonnissen kunt u een beroep doen op ons incassobureau vlakbij Zwolle.

Uw voordelen bij Wiggers van Meggelen

Wij bieden u een incassobureau en gerechtelijke deurwaarders in één aan, maar daarnaast profiteert u bij ons van nog veel meer:

  • Korte lijnen en snel handelen;
  • Landelijke dekking;
  • Rechtstreeks met de deurwaarders spreken;
  • Korte lijnen en snel handelen;
  • Altijd u eigen aanspreekpunt ;
  • Zowel kleine als grote bedrijven zijn welkom;
  • Ervaring sinds 1990;
  • En ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen.

Daarom kiest u voor incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor Wiggers van Meggelen.

Over Wiggers van Meggelen

Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarders in het Achterhoekse Zutphen bestaat al sinds 1990 en is sindsdien snel gegroeid. Onze ploeg van zeer gemotiveerde krachten staat voor u klaar om u te helpen uw vorderingen geïnd te krijgen of om u van juridisch advies te voorzien. Vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen: Eigenschappen die ons incassobureau dichtbij Zwolle in ruime mate bezit en waarmee wij ons al jarenlang onderscheiden.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in ons incassobureau in de omgeving van Zwolle? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen of om al uw vragen te stellen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag