Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Deurwaarder Achterhoek

Heeft u problemen met debiteuren in de Achterhoek die openstaande bedragen maar niet betalen? Schakel dan een deurwaarder in de Achterhoek in om te voorkomen dat de liquiditeit van uw onderneming in gevaar gebracht wordt. Wiggers van Meggelen helpt u graag de nodige frustratie en tijdbeslag te voorkomen door voor u als deurwaarder in de Achterhoek op te treden. Wij zijn op de hoogte van de problematiek met wanbetalers en weten hoe we ervoor moeten zorgen dat dergelijke vorderingen wel geïnd kunnen worden. Onze gemotiveerde krachten staan voor u klaar om u te helpen uw geld eindelijk te ontvangen of om u van een juridisch advies te voorzien. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om uw zaak met ons te bespreken.

Wat doet een deurwaarder in de Achterhoek?

Als uw deurwaarder in de Achterhoek zorgt Wiggers van Meggelen ervoor dat de openstaande vorderingen van uw debiteur betaald gaan worden. Wij komen in beeld op het punt dat u zelf al het mogelijke heeft gedaan om de openstaande vorderingen van uw debiteur betaald te krijgen, maar dat nog steeds niet gelukt is. U wilt natuurlijk graag uw geld terug, maar ook de goede relatie met uw debiteur behouden. Wij verdiepen ons daarom in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom ze niet betalen. Vervolgens nemen wij contact met hen op, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. En u ook!

Over Wiggers van Meggelen

In 1990 is Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarder opgericht in het Achterhoekse Zutphen en sindsdien zijn we snel gegroeid. Wij helpen u graag verder met:

  • Huurzaken en advies bij huurcontracten
  • Inning van openstaande posten (zowel voor kleine als bulk)
  • Rechtsbijstand voor kantonprocedures
  • Juridisch advies
  • Constateringen
  • Laatste sommatie

Goed debiteurenbeheer wordt steeds belangrijk, maar kost ook veel tijd. Deurwaarders en incassokantoor Wiggers van Meggelen neemt u graag deze zorg uit handen.Wij onderscheiden ons al jaren door vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen. Of u nu een groot of een klein bedrijf heeft, u kunt altijd bij ons terecht. Wij hebben zo een eigen gerechtsdeurwaarder in de Achterhoek voor u klaarstaan die de openstaande bedragen voor u int.

Contact opnemen

Dankzij onze centrale ligging kunnen wij u als deurwaarder overal in de Achterhoek en zelfs in heel Overijssel en Gelderland snel van juridische hulp voorzien. Dus heeft u last van wanbetalers en bent u op zoek naar een gerechtsdeurwaarder inde Achterhoek? Schakel dan de hulp in van Wiggers van Meggelen. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0575 – 514 665 of een mail te sturen naar info@wvm-deurwaarders.nl. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag