Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Deurwaarder Hengelo

Geen enkele ondernemer wordt blij van wanbetalers. Het kan veel frustraties opwekken en u kunt er veel tijd aan kwijt zijn om de problemen op te lossen. Tevens kan het de liquiditeit van uw onderneming in gevaar brengen als u de wanbetalers niet zover krijgt om u alsnog later te betalen. Dit probleem kunt u voorkomen door de hulp van een deurwaarder in te schakelen. Indien u last heeft van wanbetalers helpt Wiggers van Meggelen u graag verder als deurwaarder in Hengelo of omgeving.

Hoe wij te werk gaan? Zowel aan kleine als grote bedrijven bieden wij hulp als zij te maken hebben met wanbetalers. Wij zorgen ervoor dat uw onderneming niet in gevaar komt door toedoen van niet betalende klanten of cliënten. Onze kracht zit hem in onze jarenlange ervaring en de het doorzettingsvermogen en de motivatie van onze medewerkers. Dus heeft u te maken met openstaande vorderingen en heeft u graag hulp bij het vorderen hiervan van een deurwaarder in Hengelo? Wiggers van Meggelen is dan graag uw deurwaarder in Hengelo en omgeving. Wij bieden u de hulp die u heel goed kunt gebruiken. Voor het inschakelen van een deurwaarder in Hengelo kunt u direct contact met ons opnemen.

Wat doet Wiggers van Meggelen?

Wat wij doen is het ondersteunen van ondernemers die te maken hebben met wanbetalers. Wij zijn uw deurwaarder in Hengelo of waar u ons ook heel goed kunt gebruiken in het land. Als uw deurwaarder in Hengelo doen wij er alles aan om te voorkomen dat u in financiële problemen komt door de nalatigheid van een ander. Dat doen we op onze eigen professionele manier, altijd met het menselijke aspect in het achterhoofd houdend.

Al jaren onderscheiden wij ons van andere incassobureaus door vakmanschap, een grote mate van flexibiliteit, veel ervaring en het vermogen snel te handelen. U heeft altijd uw eigen aanspreekpunt binnen onze organisatie en u kunt rechtstreeks met de deurwaarder(s) spreken die voor u aan het werk gaat/gaan. Wij werken met korte lijnen en handelen snel. Wij bieden een landelijke dekking en hebben ervaring sinds 1990. Sindsdien zijn wij snel gegroeid en inmiddels is Wiggers van Meggelen ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen. Zowel grote als kleine bedrijven zijn welkom, we helpen iedereen die last heeft van wanbetalers graag aan het geld waar u recht op heeft.

Wiggers van Meggelen kan u van dienst zijn betreft debiteurenbeheer, incasso zaken, juridisch advies, executie van vonnissen en meer. Maak gerust een afspraak om samen onze oplossingsgerichte rol in uw problematiek te bepalen.

Onze werkwijze bij openstaande vorderingen

Als incassobureau en gerechtsdeurwaarder zijn wij als geen ander goed op de hoogte van de gevolgen en problemen die kunnen ontstaan wanneer een bedrijf te maken heeft met openstaande vorderingen. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in het zo goed mogelijk oplossen van deze problematiek. Geheel logisch zal u eerst zelf alles al geprobeerd hebben om er toch voor te zorgen dat de openstaande vorderingen voldaan worden. Dit is echter vaak lastiger dan gedacht, want de goede relatie met uw debiteur wilt u natuurlijk ook behouden. Wanneer u hiervoor wilt waken, kan Wiggers van Meggelen het van uw overnemen en kunt u ons aanwijzen als uw persoonlijke deurwaarder in Hengelo of omgeving. Zo zorgen wij dat u uw geld terugkrijgt én de goede relatie met uw debiteur behoudt. Iedereen is anders en kan een andere reden hebben om niet over te gaan tot een betaling, vandaar dat wij elke zaak persoonlijk voor u oppakken en iedere individu zien als maatwerk. Ons verdiepen in de achtergrond van uw debiteuren en hun eigen redenen om niet te betalen, hoort dan ook bij ons werk. Alleen zo zorgen we dat we daadkrachtig en correct handelen als we in contact zijn met uw debiteur.

Schakel de hulp van een deurwaarder in Hengelo in

Kunt u wel de hulp van een gerechtsdeurwaarder in Hengelo gebruiken? Als u denkt dat de professionals van Wiggers van Meggelen iets voor u kunnen betekenen, dan helpen we u graag. U kunt ons telefonisch bereiken op 0575 – 514 665 of mailen naar info@wvm-deurwaarders.nl. Geheel vrijblijvend kunt u een afspraak met ons maken, zodat we uw problematiek kunnen bespreken en samen kunnen kijken wat onze rol kan zijn in het oplossen hiervan.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag