Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Deurwaarder Hengelo

Wanneer u te maken heeft met (meerdere) wanbetalers is dat erg vervelend. Het kan veel frustratie veroorzaken en u kunt er veel tijd aan kwijt zijn. Tevens kan het de liquiditeit van uw onderneming in gevaar brengen. Dit kunt u voorkomen door de hulp van een deurwaarder in te schakelen. Indien u last heeft van wanbetalers helpt Wiggers van Meggelen u graag verder als deurwaarder in Hengelo of omgeving. Wij staan open voor zowel kleine als grote bedrijven en zorgen ervoor dat uw onderneming niet in gevaar komt. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze gemotiveerde krachten, zijn wij in staat om u de hulp te bieden die u heel goed kunt gebruiken. Dus heeft u openstaande vorderingen staan en bent u daarom op zoek naar een deurwaarder in Hengelo of de omgeving daarvan? Dan is Wiggers van Meggelen u graag van dienst!

Wat doet Wiggers van Meggelen?

Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarders bestaat al sinds 1990 en is gevestigd in het Achterhoekse Zutphen. Wij onderscheiden ons als jaren door vakmanschap, een grote mate van flexibiliteit,veel ervaring en het vermogen snel te handelen. U heeft altijd uw eigen aanspreekpunt binnen onze organisatie en u kunt rechtstreeks met de deurwaarder(s) spreken die voor u aan het werk gaat/gaan. Wij werken met korte lijnen en handelen snel. Wij bieden een landelijke dekking en hebben ervaring sinds 1990. Sindsdien zijn wij snel gegroeid en inmiddels is Wiggers van Meggelen ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen. Zowel grote als kleine bedrijven zijn welkom, we helpen iedereen die last heeft van wanbetalers graag aan het geld waar u recht op heeft.

Openstaande vorderingen

Wij zijn, als incassobureau en gerechtsdeurwaarder, op de hoogte van de problematiek die een openstaande vordering met zich meebrengt. Wij helpen u graag verder als u al het mogelijke geprobeerd heeft en geen uitweg meer ziet. Wiggers van Meggelen neemt het van u over en zorgt ervoor dat u uw geld terugkrijgt én een goede relatie met uw debiteur houdt. Om deze reden leveren wij altijd maatwerk, de ene debiteur is immers de andere niet. Wij verdiepen ons altijd goed in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom ze niet betalen. Zo kunnen wij correct en daadkrachtig in het contact zijn en weet zowel u als uw debiteur waar u beide aan toe bent.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat onze gerechtsdeurwaarder in Hengelo voor u kan betekenen? Neem dan gerust telefonisch (0575 – 514 665) of per mail (info@wvm-deurwaarders.nl) contact met ons op. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken. Wij verwerken graag al uw ambtelijke en incasso-opdrachten en staan klaar om uw vorderingen geïnd te krijgen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag