Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Deurwaarder in Hengelo

Schakel een deurwaarder in Hengelo in als u klaar bent met de wanbetalers die uw bedrijf tarten. Wij van Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarders zorgen snel en effectief voor incasso van uw openstaande rekeningen. Bij ons incassobureau in Hengelo staan goed contact met u als klant en goed meedenken altijd centraal.

Van doorkiessystemen met wachttijden en telefooncentrales is bij ons geen sprake: u krijgt direct uw zaakbehandelaar te spreken. En die zaakbehandelaar weet vervolgens direct hoe uw zaken op het gebied van incasso er voor staan. Voordat u het weet, is uw vordering geïnd door een deurwaarder in Hengelo.

 

Contact opnemen

Gerechtelijke deurwaarder en professioneel incassobureau in Hengelo

Waarom de hulp inschakelen van Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarders? De voordelen van ons incassobureau te Hengelo op een rij:

 • Wij hanteren korte lijnen en snel, persoonlijk contact;
 • Altijd een vast contactpersoon tijdens de incassoprocedure;
 • Alle incasso en gerechtsdeurwaarder diensten onder één dak;
 • Rechtstreeks contact met de deurwaarder in Hengelo;
 • Incassospecialist met veel ervaring (sinds 1990);
 • Divers team van specialisten met veel kennis en ervaring;
 • Werkzaam in Hengelo, maar ook in de rest van Nederland;
 • Incasso van zowel kleine als grote vorderingen in Hengelo;
 • De extra kosten worden door uw debiteur betaald!

Neem direct contact op en wacht niet met het inschakelen van onze hulp. Wilt u eerst meer informatie inwinnen voordat u met ons in zee gaat? Neem ook in dat geval gerust contact op. Mail naar info@wvm-deurwaarders.nl, bel naar 085 079 29 29 of vul het contactformulier in. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

 

Contact opnemen

Incasso traject in Hengelo

Geen enkele ondernemer wordt blij van wanbetalers. Het kan veel frustraties opwekken en u kunt er veel tijd aan kwijt zijn om de problemen op te lossen. Tevens kan het de liquiditeit van uw onderneming in gevaar brengen als u de wanbetalers niet zover krijgt om u alsnog later te betalen. Goed debiteurenbeheer is dus van groot belang, maar een vordering innen kost ook veel van uw tijd.

Van openstaande posten tot aan betalingsherinneringen en dubieuze debiteuren. Als incassobureau in Hengelo nemen wij de incasso graag van u over, zodat u weer meer tijd over heeft voor het runnen van uw bedrijf. Op het gebied van incasso in Hengelo bestaan de volgende mogelijkheden:

 

De kracht van een deurwaarder in Hengelo

Hoe wij te werk gaan? Zowel aan kleine als grote bedrijven bieden wij hulp als zij te maken hebben met wanbetalers. Wij zorgen ervoor dat uw onderneming niet in gevaar komt door toedoen van niet betalende klanten of cliënten. Onze kracht zit hem in onze jarenlange ervaring en het doorzettingsvermogen en de motivatie van onze medewerkers. Dus heeft u te maken met openstaande vorderingen en heeft u graag hulp bij het vorderen hiervan van een deurwaarder? Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening is dan graag uw deurwaarder in Hengelo en omgeving.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Wat doet een incassobureau in Hengelo?

Wat wij doen is het ondersteunen van ondernemers die te maken hebben met wanbetalers. Als uw deurwaarder in Hengelo doen wij er alles aan om te voorkomen dat u in financiële problemen komt door de nalatigheid van een ander. Dat doen we op onze eigen professionele manier, altijd met het menselijke aspect in het achterhoofd houdend. U heeft altijd uw eigen aanspreekpunt binnen onze organisatie en u kunt rechtstreeks met de deurwaarder(s) spreken die voor u aan het werk gaat/gaan. Wij werken met korte lijnen en handelen snel.

De termen vakmanschap, ervaring, flexibiliteit, snelheid en respect voor de klant zijn kenmerkend voor ons incassobureau in Hengelo. Deze kenmerken onderscheiden ons bureau al jarenlang van andere deurwaarders in de omgeving van Hengelo.

Wiggers Gerechtsdeurwaarders - Incasso & Juridische dienstverlening Incasso & Gerechtsdeurwaarders
executie van vonnissen

Onze werkwijze bij openstaande vorderingen

Als incassobureau en gerechtsdeurwaarder in Hengelo zijn wij als geen ander goed op de hoogte van de gevolgen en problemen die kunnen ontstaan wanneer een bedrijf te maken heeft met openstaande vorderingen. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in het zo goed mogelijk oplossen van deze problematiek.

Geheel logisch zal u eerst zelf alles al geprobeerd hebben om er toch voor te zorgen dat de openstaande vorderingen voldaan worden. Dit is echter vaak lastiger dan gedacht, want de goede relatie met uw debiteur wilt u natuurlijk ook behouden. Wanneer u hiervoor wilt waken, kan Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening het van u overnemen en kunt u ons aanwijzen als uw persoonlijke deurwaarder in Hengelo of omgeving.

Elke incasso is maatwerk

Zo zorgen wij dat u uw geld terugkrijgt én de goede relatie met uw debiteur behoudt. Iedereen is anders en kan een andere reden hebben om niet over te gaan tot een betaling, vandaar dat wij elke zaak persoonlijk voor u oppakken en iedere individu zien als maatwerk. Ons verdiepen in de achtergrond van uw debiteuren en hun eigen redenen om niet te betalen, hoort dan ook bij ons werk. Alleen zo zorgen we dat we daadkrachtig en correct handelen als we in contact zijn met uw debiteur.

24/7 online inzage

Wist u dat u bij ons incassobureau in Hengelo 24/7 online inzage heeft in uw incasso zaken? Deze web-omgeving is geheel beveiligd, waardoor u verzekerd bent van optimale veiligheid. Neem voor meer informatie over de voorwaarden gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Juridisch advies

Naast voor incasso, kunt u ons incassobureau ook inschakelen voor het verschaffen van juridisch advies. Misschien bent u met een andere partij in een conflictsuatie beland wegens een gesloten contract, door bepaalde onverwachte omstandigheden. Wij beschikken over uitgebreide kennis over wettelijke bepalingen. Daardoor weten we als de beste hoe we u kunnen adviseren over mogelijke vervolgstappen.

Gerechtsdeurwaarder in Hengelo en in de rest van Overijssel

Als deurwaarder bieden we onze werkzaamheden niet alleen aan in Hengelo. Ook in andere plaatsen in de provincie Overijssel kunnen wij vorderingen innen voor bedrijven, bijvoorbeeld in Zwolle, Raalte, Almelo, Ommen, Kampen en Enschede. Omdat ons incassobureau gevestigd is in Zutphen, dicht in de buurt van de Achterhoek, nemen we ook zaken aan in de Achterhoekse plaats Groenlo.

Schakel ons incassobureau te Hengelo in

Bent u overtuigd van wat wij als incassobureau in Hengelo en omgeving kunnen betekenen voor uw bedrijf en wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact met ons op om meteen onze hulp in te schakelen bij incasso. Ieder factuur en vordering van de klant telt immers! U kunt contact opnemen door op werkdagen tussen 09.00 – 12.30 en 13.00 – 16.00 te bellen naar 085 079 29 29. We zijn vanzelfsprekend ook bereikbaar via het contactformulier of door te mailen naar info@wvm-deurwaarders.nl.

Bent u advocaat of jurist en wilt u losse opdrachten of beslag/executiezaken uit handen geven? Mail uw vragen gerust naar opdrachten@wvm-deurwaarders.nl of bel naar 085 079 29 29. Advocaten en juristen worden ook buiten openingstijden te woord gestaan.

Contact opnemen

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.