Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Deurwaarder Enschede

Openstaande vorderingen leveren niet alleen de nodige frustratie en tijdsbeslag op, maar kunnen ook de liquiditeit van uw onderneming in gevaar brengen. Wiggers van Meggelen is op de hoogte van deze problematiek en wij helpen u dan ook graag verder wanneer u wel wat hulp van een deurwaarder nabij Enschede kunt gebruiken. Onze gemotiveerde krachten staan voor u klaar om u te helpen uw vorderingen geïnd te krijgen of om u van een juridisch advies te voorzien. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om uw zaak met ons te bespreken.

Over Wiggers van Meggelen

Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarder in het Achterhoekse Zutphen bestaat al sinds 1990 en is sindsdien snel gegroeid. Wij onderscheiden ons al jaren door vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen. Wij helpen u graag verder met:

  • Juridisch advies
  • Inning van openstaande posten (zowel voor kleine als bulk)
  • Rechtsbijstand voor kantonprocedures
  • Huurzaken en advies bij huurcontracten
  • Constateringen
  • Laatste sommatie

Of u nu een groot of een klein bedrijf heeft, u kunt altijd bij ons terecht. Goed debiteurenbeheer wordt steeds belangrijk, maar kost ook veel tijd. Deurwaarders en incassokantoor Wiggers van Meggelen neemt u graag deze zorg uit handen.

Wat kan een deurwaarder in Enschede voor u betekenen?

Wanneer u zelf al het mogelijke heeft gedaan om de openstaande vorderingen van uw debiteur betaald te krijgen, maar dat nog steeds niet gelukt is, wordt het tijd om dit uit handen te geven. U wilt natuurlijk graag uw geld terug, maar ook de goede relatie met uw debiteur behouden. Wij verdiepen ons daarom in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom ze niet betalen. Vervolgens nemen wij contact met hen op, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. En u ook!

Contact opnemen

Dankzij onze centrale ligging kunnen wij u in Gelderland en in de Achterhoek snel van juridische hulp voorzien. Dus heeft u last van wanbetalers en bent u op zoek naar een gerechtsdeurwaarder in regio Enschede? Schakel dan de hulp in van Wiggers van Meggelen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0575 – 514 665 of stuur een mail naar info@wvm-deurwaarders.nl. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag